Djevojačko veče ideje

djevojačko veče ideje

SEDELJKA KOD KUĆE

Ovo je sjajna opcija ako mlada pripada onom “mirnijem” tipu devojaka, koje ne izlaze često i više uživaju u opuštenim razgovorima sa prijateljicama. U tom slučaju bi bilo idealno da se organizujete i napravite “pidžama parti”, koji ćete začiniti dobrim raspoloženjem, smehom, prisećanjem na vaše zajedničke ludosti iz mlađih dana… Možete i  čitati dnevnike iz tinejdžerskih dana, prisećati se prvih simpatija i nestašluka… Ovom predlogu je dodatni plus to što se nećete previše ni umoriti, moći ćete da se naspavate i budete sveže za sutra. Ovakav  provod sa devojkama slobodno možete organizovati noć pred venčanje.

NOĆNI IZLAZAK U KLUB ILI KAFANU

Ukoliko mlada voli dobre žurke i provod, eto sjajnog načina da se sve opustite na taj način, đuskate i napunite baterije odličnom pozitivnom energijom! S obzirom da će vam to možda biti poslednji takav zajednički izlazak, potrudite se da bude nezaboravan.

RUČAK ILI VEČERA U RESTORANU

Ovo takođe može značiti lepo proveden dan. Izaberite neki vaš zajednički restoran u kome je provereno ukusna hrana i uživajte u prijatnom ambijentu. Ova opcija vam je ujedno i odmerena i elegantna. Takođe, možete se dogovoriti sa osobljem i za kraj prirediti iznenađenje u vidu neke interesantno napravljene torte, koja će oduševiti buduću mladu.

DEVOJAČKO PUTOVANJE

Za ovu opciju vam je potrebno malo više organizacije i u pitanju nije samo jedno veče, već zajednički provedenih nekoliko dana.

Ukoliko su sve devojke, uključujući mladu (koja ima toliko priprema za sam dan venčanja) u mogućnosti da izdvoje malo više slobodnog vremena, ovo je idealna prilika za divne trenutke drugarstva i buduće dragocene uspomene.

Dogovorite se sve zajedno i posetite neku zanimljivu destinaciju: idite u obilazak znamenitosti, šoping, a na kraju, poslednje večeri vašeg druženja možete organizovati i devojačko veče u nekoj diskoteci ili možda na plaži, u zavisnosti gde ste otputovale.

Sigurno je da ćete se divno provesti i imaćete vremena da se ispričate natenane i uživate zajedno.

VIKEND U SPA CENTRU

Ovo vam sigurno zvuči dobro, zar ne? Vikend samo za vas devojke i kompletno uživanje i sređivanje: masaža, pedikir, manikir, sauna, đakuzi, bazen… Nema boljeg načina da se potpuno opustite od svakodnevnog stresa od vikenda u spa centru, a pogotovo će to značiti budućoj mladi, kojoj je relaksacija itekako potrebna. A uz to ćete se vratiti ulepšane, odmorne i orne.


Author Info (Documentation)