Najbolje ideje za momačko veče

najbolje ideje za momačko veče

Vikend izleti

Kao što i naziv govori izletite iz grada na vikend za momačku. U gradu vas svi znaju, sva su vam mjesta poznata, nije vam do separea u klubu? Provedite momačku u kući za odmor ili vili s bazenom, no pri rezervaciji se skulirajte kako bi pridobili povjerenje iznajmljivača. Nemojte mu reći da namjeravate prolijevati travaricu po vrućem kamenju u sauni. Zanimljiva je opcija i jedrenje, a momačka samo izlika za organiziranje nezaboravnog provoda po hrvatskim otocima. Kreirajte party rutu, obiđite Bol, Hvar i Makarsku i u tjedan dana se provedite dovoljno za cijelo ljeto. Zvuči teško za organizirati? Brojne charter agencije rada party rute s iskusnim skiperima a možda čak i skipericama.

Pub crawl

Pub crawl odnosno doslovno puzanje po pubovima, dobro ili kod nas više po klubovima je klasik za proslavu momačke, što su do savršenstva doveli naši engleski kolege. Poanta je obići sto više lokala, a pogađate pri tom popiti u svakom bar po jednu cugu. Jedno jedino pravilo koje mora vrijediti je "Leave no man behind" – svi cugate skupa i noć mora biti spontana.

Casino night

Ako nemate para da odletite u Atlantic City ili Las Vegas, a opet želite dašak casina može se i kod nas nači sličnan načina zabave. Dobro, neće se raditi o Mirageu, no na puno mjesta možete naći digitalne utrke pasa i u cugu bacit klađenje kao ugrijavanje za nastavak večeri. A ako ćete imati sreće, možda zaradite za opijanje po klubovima.

Classic

Na zadnjem mjestu ipak je lokanje bez granica i striptizeta jer ruku na srce -ne da se svim dečkima baš raditi neku organizaciju od momačke. Svatko zna gdje se može kupiti dobro meso, nabaviti par gajbi piva a sigurno imate I nekog frenda čiji starci posjeduju vikendicu. Kažu da svaka 4. hrvatska obitelj posjeduje vikendicu. Valjda će vas biti na momačkoj više od četvero. Svakako nemojte zaboraviti pozvati onog koji zna broj telefona od neke dobre plesačice za kraj večeri.

Mali budžet

Čemu mijenjati životne navike samo zato što se ulazite u bračne vode. Povedite najbliže prijatelje u vaš birc, popite par pića te se zaputite u disko i dobro zabavite. Nakon što se ‘izludirate’ obavezno završite večer na nekom mjestu s hranom kako sutradan ne biste imali problema sa glavoboljom.

Srednji budžet

Poslušajte brojne savjete vaših prijatelja i odlučite se za najbolji plan. Obično se to na kraju svede na kupovinu ogromne količine alkohola i organiziranja većeg partyja kod nekog od prijatelja uz naručivanje pizze, a nakon toga odlazak po brojnim birtijama do vaše destinacije – nekog diska. Ponovno savjet za završetak večeri ili bolje rečeno jutra je pojedite nešto.

Druga opcija koja je dosta česta za momačku večer je zakup vaše lokalne početne stanice (kafića) te pozivanje velikog broja prijatelja koji će se proveseliti s vama. Naravno da na takav party nećete imati samo muško društvo tako da će svi vaši prijatelji-samci biti vrlo zadovoljni. U kafiću možete postaviti i švedski stol te zaposliti nekog zaštitara na ulazu kako ne bi imali problema sa nepoželjnim gostima.

Treća opcija je organiziranje paintball dana. Okupite svoje prijatelja i odvedite ih na paintball. Uz odlično druženje i zabavu napravite i roštilj, a ostavite pivo u frižideru kako bi se vaša ekipa osvježila hladnim pićem nakon velike pobjede na terenu. Nakon akcije možete se malo dotjerati i provesti večer uz večeru u vašem omiljenom restaurantu ili za one malo nemirnog duha u disku.

Veliki budžet

Imate previše novaca na svom računu. Tada barem ništa nije problem. Samo mašta je granica. No, i tada treba imati dobrih ideja. Ako ne želite tradicionalne momačke, odlučite se za odlazak na more ili na selo u nečiju vikendicu ili možda bolje hotel da izbjegnete čišćenje i spojite korake iz prva dva primjera.

Druga varijanta je da povedete prijatelje na neko putovanje gdje je luda noćna zabava zagarantirana. Naravno za takve stvari najavite prijateljima na vrijeme tako da gospoda mogu pronaći svoje putovnice te provjeriti njihovu valjanost, a ako i treba izvaditi nove.


Author Info (Documentation)