Rođendanske sms poruke

rođendanske sms poruke

Ne želim da ti se ispune sve želje, jer onda ne bi imao što željeti. Ne želim da ti se ispune svi snovi, jer nećeš imati o čemu sanjati. Želim samo da ti se ispune najljepša želja i najbolji san! Sretan rođendan.

Neka ti Bog podari ono što nemaš, a želiš, i pomogne ti da zadržiš ono što imaš. Sretan rođendan.

Ponekad nam dani ne znače ništa, gledamo ih kako prolaze kao ptice u letu. Ali danas je samo tvoj dan i ti ga činiš najsretnijim na svijetu! Sretan rođendan.

Mnogo želja, premalo mjesta, mnogo ljubavi, a poruka tijesna. Mnogo osjećaja, a riječi su malo, previše je toga da bi ovdje stalo: Sretan rođendan!

Život neka ti bude kao najljepši san, od srca ti želim sretan rođendan!

Opet ti je rođendan? Ne želim te kritizirati, ali zar ne misliš da ti je to već prešlo u naviku?

Zamisli nešto najljepše, najslađe, dodaj tome beskraj, proširi vječnošću, ukrasi zvijezdama i tek tada ćeš saznati koliko ti toga želim za rođendan!

Želim ti 12 mjeseci bez briga, 53 nedjelje sreće, 365 dana bez bolesti, 8 760 sati provoda, 525 600 minuta lijepih trenutaka i 31 536 000 sekundi ljubavi! Sretan rođendan!

Samo djelić onoga što ti želim bit će dovoljno da budeš sretan život cijeli. Sretan rođendan.

Večeras je, dušo, rođendan tvoj, još malo i naša pjesma će proć'. Vino i svijeće, na stolu ruže dv'je, a znam da nećeš doć'. Ipak, sretan ti rođendan.

Dugo sam tražila poklon, dovoljno vrijedan i dostojan tebe. Nisam našla ništa takvo, zato ti darujem sebe.

Želim ti da ovaj i svaki sljedeći rođendan provedeš u zagrljaju voljene osobe i neću se jako ljutiti ako ta osoba ne budem ja, jer najvažnija je tvoja sreća. Potpis: Onaj koji je tako daleko od tebe, a tako blizu tvoga srca.

Da rukama dotakneš sve zvijezde na nebu, da najljepši ostvari ti se san, da sunce uvijek sja u životu tvom, to su moje želje za tvoj rođendan!

Neka se dani u tvome životu što sretnije troše, neka te pogodi sve lijepo, a promaši sve loše... Sretan rođendan!

Zaboravi muku, tugu i sve boli. Na današnji dan samo voli. Ne daj nikome da želje ti kvari... Sretan rođendan i neka ti se ispune sve lijepe stvari.

Živi, vrišti, razbijaj i pleši, jer čovjek je rođen da gubi i griješi. Prodivljaj dane, prokockaj noći, jer jednom se ni to neće moći... Sretan rođendan.

Rođendan je tvoj, sve do neba gore svijeće. Nije važan broj, samo da su sve od sreće.

Zažmiri i stvori sliku života u jednom liku. Danas je dan sreće kada ti srce postaje veće, neka ti se ostvari svaki san - Sretan Ti rođendan.

Život je put kojim treba trčati sa prijateljem koji će nam ponekad ćutanjem ili sećanjem pokazati da vredimo onoliko koliko znamo da volimo. Srećan rođendan!

Ponekad poželim život bez kraja, pun tvojih poljubaca i zagrljaja… I zato ponekad tiho Boga molim, da živimo večno – da mogu večno da te volim! SREĆAN RODJENDAN!!!

Noćas je mesec prestao da diše… Sada te želim od svega najviše! Noćas je jedna zvezda pala, srećan ti rodjendan… srećo moja mala…

Teško je kad voliš nekog ko ti je daleko, čiju ljubav ne možeš da osetiš, usne ne možeš da dotakneš, kada voliš tu osobu i bez obzira na sve, ne možeš bez nje… Srećan ti rodjendan.
Da bi tvoje ruke dotakle zvezde na nebu, da najlepši ostvari ti se san, da ti sunce uvek sja u tvom životu, to su moje želje za tvoj rođendan!!!

Ako pojam sreće nije iluzija, i ako čovek ne može biti srećan, onda želim da ti svaki dan bude lep kao san, kao radost, kao ljubav... SREĆAN ROÐENDAN!

Da se zaljubiš ali srećno, da ti ljubav traje večno, da zaboraviš sve ono što ti je stvaralo boli želi ti netko ko te iskreno voli. SREĆAN ROÐENDAN

Želim ti da ovaj i svaki svoj idući rođendan provedeš u zagrljaju voljene osobe i neću se jako ljutiti ako ta osoba ne budem ja, jer je najbitnija tvoja sreća

Radost u tvom srcu, u duši ti veselje, osmeh na tvom licu - to su moje želje. Da kraj sebe imaš drage ti ljude i ovaj rođendan nek sretan ti bude!

Danas je rođendan tvoj uživaj u trenucima sreće nije važno koliki je broj nek' životna radost teče

Pogledaj na kalendar, prolaze dani ,a meni je isto kao i lani,...NIJE ISTO...godina ti je više ,sretan ti rođendan želi osoba koja ti ovo piše...

Na dan tvog rođenja za mene je rođen novi život ljubavi, najljepši dan kojim je procvetalo sve cvijeće proleća i donelo radost u moje srce. Sretan ti rođendan!

Na ovaj dan anđelcic se rodio. Poruku ti pisem, ali ona je kratka da ti kaze sve sto hoću: budi uvek nasmejana i slatka i nemoj nikad osetiti samoću!

Sedim u sobi, sad tiho ponoć otkucava, tiho, ali veselo, pa mislim da mi nešto nagoveštava. Pogledam datum, poznat mi broj, pa da – to je rođendan tvoj…

Zažmuri i stvori sliku života u jednom liku. Danas je dan sreće kada ti srce postaje veće, neka ti se ostvari svaki san – srećan ti rođendan!
U tiho jutro kad cvrkut ptica prekine ti san, a otkucaji sata označe tvoj dan, od srca ti želim najsrećniji i najlepši dan – tvoj rođendan!

Želim ti okeane zdravlja, mora srece i ljubavi, jezera uspeha, reke para, i nijednu kap tuge i bola. Srećan rođendan!

Večeras je dušo rođendan tvoj, još malo pesma naša će proći… Vino i sveće, na stolu ruže dve, a znam da ipak nećeš doći. Ipak, sretan ti rodjendan!

U ovo isto vreme i sledeće godine, HAJDE DA SE SMEJEMO ZAJEDNO! Srećan rođendan ljubavi!

Rođendan je tvoj, sve do neba gore sveće. Nije važan broj, samo da su sve od sreće.

Živi, vrišti, razbijaj i pleši, jer čovjek je rođen da gubi i greši. Prodivljaj dane, prokockaj noći, jer jednom se ni to neće moći….. Srećan rođendan!

Želim da ti osmeh ozari lice i iskrena ljubav ispuni dušu! Ne samo ovog već i svakog dana, želim da se budiš nasmejana! Srećan rođendan!

Ovaj dan veselo proslavi kao i narednih 365, budi srećna i vesela neka ti zavidi ceo svet. Srecan rođendan!

Author Info (Documentation)