Čestitke za godišnjicu braka

čestitke za godišnjicu braka

Kada čovjek hoda mostom koji vodi prema dvadesetim godinama, hoda stazom punom prepreka i iskušenja. Željan je svega, a pravi put je samo onaj jedan a to je onaj kojim idem već desetljećima. Hvala ti za sve godine koje smo proveli zajedno i želim na isto tako sreću u narednim godinama koje su pred nama.

Tri su desetljeća iza nas, okrugla nam je godišnjica, ovom porukom želim ti zahvaliti na svakoj sekundi našeg zajedništva, svu ljubav koju mi pružaš sve ove godine i da ih još stotina bude.

Želim ti čestitati godišnjicu braka jer ljubav koju ste davali jedan drugome sve ove godine može biti primjer svim generacijama koje to očekuje. Svaka nova riječ u ovom tekstu bila bi suvišna stoga vam samo mogu zaželjeti još mnogo godina zajedništva i topline.

Svaka nova godina za mene je posebna jer svake godine sam sve sigurniji da naša ljubav nije slučajna i prolazna, pa neka nam takva bude i sljedeća. Sretna nam godišnjica!

Možda nekad, negdje, ponovno se spoji nešto tako lijepo kao što ste vi i bude prava i iskrena ljubav kao vas dvoje!

Čestitam vam na zajedništvu i ljubavi kojom zračite, zavidim na pogledima drugih koje mamite, savršeni vi ste par, proslavimo i taj dan jer vašoj ljubavi je rođendan.

Godine će proći i godišnica će dolaziti jedna za drugom, ali vaša ljubav jedno prema drugom će večno trajati. Srećna godišnjica.

U zagrljaju ljubavnih užitaka uz flašu Francuskog konjaka Srećna vam godišnjica braka!

Za vas godine ne postoje one se odavno ne broje srećnu godišnjicu braka želi vam grupa veseljaka.

Išli ste zajedno u korak zato ste sačuvali brak žurno ka vama hitam da godišnjicu čestitam!

Danas kad se sve sabere uz pomoć ljubavi i vere pobedili ste sve nevolje i dočekali ono najbolje. Čestitam vam godišnjicu braka!

Pozovite danas trubače da sviraju što jače da još dugo brak slavite da uvek veselje pravite!

Author Info (Documentation)