Pokloni za Osmi mart

pokloni za osmi mart

Knjiga - nikada ne možete pogrešiti kada kupite knjigu. Saznajte (ako već ne znate) koji žanr voli vaša draga i trk u knjižaru.

Hrana - ne postoji osoba koju ne bi oduševilo njeno omiljeno jelo. Možete napraviti večeru ili je izvesti na večeru ili naručiti omiljenu hranu i uživati uz film. Nećete pogrešiti!
Kozmetika - nije originalno, ali svakako je korisno. Maskara, senka ili krema nikada nisu višak, tako da ovaj poklon ne može razočarati vašu dragu osobu.

Parfem - ne stoji svakome isti parfem podjednako dobro. Ali uvek možete pokušati da pogodite koji bi pristajao savršeno onom kome kupujete. Za nekoga su lepršave note, neko je opet stvoren za teške zimske parfeme, a nekome pristaju oni sladunjavi. Ovaj poklon je uvek dobrodošao, a i vi ćete se zabaviti kupujući.

Putovanje - Beg od svakodnevice je uvek dobrodošao, a najbolji je kada imamo povod. Ne mora biti skupo i luksuzno putovanje. Možete se voziti ludom brzinom autoputem ili otići u prirodu.

Avantura - Organizujte izlazak kao nikada dosad. Možete ići na kuglanje, bilijar, brzo ispijanje piva, izaći u klub u kome nikada niste bili. Toliko je ludih mogućnosti, ne dozvolite da vas ovaj praznik ograniči.

Romantično veče - Ako ste za klasičniju i mirniju varijantu, duga šetnja pored reke i večera uz sveće su pravi izbor za vas.

Najlepši buket - Većina smatra da je cveće prevaziđen ili najdosadniji poklon za 8. mart. Međutim, ako se potrudite i napravite joj buket od njenog omiljenog cveća ili uberete cvet neće pogrešiti. Lepota cveta i njegov miris nikada ne mogu izaći iz mode.

Kutija puna čokoladica - Ukoliko kupite neku lepu ukrasnu kutiju i napunite je čokoladicama ili njenim omiljenim slatkišima, sigurno ćete joj ulepšati dan. To govori da je poznajete i da niste bili lenji da smislite tako nešto. Osim čokoladica kutiju možete napuniti i nekim lepim porukicama koje podsećaju na vaš odnos.

Tašna ili garderoba - Nikada dovoljno tašni i odeće. Lepo bi bilo da se setite neke prodavnice pored koje ste prošli zajedno i njoj se nešto dopalo ili ukoliko vam već nedeljama priča kako joj je potrebna nova tašna koja će ići uz njene cipele. Ako se odlučite za garderobu, setiće se uvek vas kada to obuče.

Masaža - Potrudite se da nađete salon koji nudi masažu koja bi joj najviše odgovarala, zavisno od posla i obaveza koje ima, a onda uživajte u pažnji koju ćete dobiti nakon toga.

Spremite sami večeru - Ako baš nikako ne možete da se snađete u kuhinji i niste sigurni da će to ispasti kako treba, uvek je možete odvesti na omiljenu klopu ili u skup restoran.

Nakit ili sat - Žene vole nakit pogotovo ako je skup. Novi detalj na njenoj ruci ili oko vrata izmamiće širok osmeh na njenom licu i ceniće to što ste se odlučili da potrošite novac baš na nju.

Flaša dobrog vina - Romantično i lepo. Ništa ugodnije nego provesti vreme sa voljenom osobom uz razgovor i pijuckanje vina.

Author Info (Documentation)