Pokloni za žene

pokloni za žene

Ogrlice narukvice
Osim velikog izbora različiitog nakita poznato je da se žene uljepšavaju nakitom već stoljećima, ogrlica, narukvica ili lijepi prsten odličan su izbor poklona za žene, cure ili djevojke.

Glamour haljine 
Niti jedna žena neće biti razočarana ako na poklon dobije prelijepu glamuroznu večernju haljinu u kojoj ćete je izvesti na večeru. Ili koktel haljinu u kojoj će zablistati na romantičnom večernjem izlasku.

Romantično pismo 
Valentinovo je posebna prilika pa tako i poklon za Valentinovo mora biti romantičan i osoban, savjeti kako pokazati ljubav sa posebnim poklonom.

Romantična večera 
Nemate li novaca za skupa putovanja zašto ne biste svog partnera ili partnericu izveli na romantičnu večeru? Gesta će biti još veća ako umjesto odlaska u restoran večeru pripremite sami.

Remen i torbica 
Obavezni su accessories svake moderne žene, stoga torbica i remena nikada dosta u pravom ženskom ormaru.

Dizajnerske haljine 
Ukoliko želite voljenoj osobi za Valentinovo pokloniti nešto doista posebno otiđite do najbližeg dućana u Vašem gradu i za vašu partnericu odaberite nešto doista posebno.

Šal, rukavice
Ukoliko je osoba kojoj kupujemo poklon klasičniji tip, u skladu s tip ćemo joj kupiti jednobojne rukavice i neki umjereniji šal. Ukoliko je moderna, voli žive boje i šarenilo, kupit ćemo joj neki cool moderni šal, veselih boja. Bar je to lako, s obzirom na izbor šalova koji se nudi. Od materijala do boja, uzoraka i veličina.

Rokovnik
Prigodan dar i za žene i za muškarce. Obzirom da nas iza ugla čeka nova godina, svakome dobro dođe, pogotovo osobi za koju znamo da voli planirati. Rokovnici nisu više kao što su prije bili, crni, klasični, ozbiljni… Sada ima i onih veselih, s raznim citatima i zanimljivim sličicama koji su dio njih.

Kozmetika
Parfemi, kremice, sjenila… Sve što ide u kozmetičku torbicu uvijek će razveseliti svaku ženu, a parfemi i muškarce. Jedino, ako ne znate ukus osobe kojoj kupujete. Zasto nemojte riskirati pa joj pokloniti ruž, a ne znate je li nijansa pogođena. Radije umjesto toga izaberite neku kremu za lice ili parfumirano mlijeko za tijelo jer s tim nećete pogriješiti.

Poklon bonovi
Poklon bon za drogeriju ili neku trgovinu će definitivno razveseliti osobu kojoj ga poklonite jer ćete biti sigurni da će odabrati ono što zaista želi i treba. Stoga, sve više dućana nudi poklon bonove za razne iznose pa možete i tako skratiti vrijeme potrage za idealnim poklonom.

Knjižica s receptima ili set za izradu kolača 
Samo pripazite da osoba kojoj poklanjate dar voli peči kolače!


Author Info (Documentation)