Novogodišnje sms poruke

novogodišnje sms poruke

Sve ružno što ti u knjizi života piše nek se od danas izbriše. A sve lepo što ti se sniva, nek ti se od ove godine zbiva! Srećna Nova Godina!

Ako je sreca pahulja, zelim ti planinu belu. Ako je ljubav kap vode, zelim ti reku celu. Ako je uspeh zvezda, zelim ti nebeski svod. Ako je drug kao brat i ti si meni rod. Neka ti ova Nova Godina donese sve sto u poruci staje i neka medju nama Vecno Prijateljstvo Traje.
Sve nevolje, patnje, borbu i slabosti ostavi za sobom. Počni od ovog sekunda da očekuješ bolje. Život je kratak, ne boj se nikoga, budi hrabar i voli jer vredimo baš onoliko koliko znamo da volimo. Od sveg srca ti želim sve najbolje u Novoj godini!

Želim ti okeane zdravlja, mora sreće i ljubavi, jezera uspeha, reke novca − i nijednu kap tuge i bola.

Ako budes videla čoveka u crvenom koji hoće da te strpa u vreću − nemoj se uplašiti. To samo Deda Mraz ispunjava moju novogodišnju želju!

Ni za jednu životnu stazu ne postoji vodič, svaka je neispitana i neponovljiva. Zato je u životu avantura pravilo, a ne izuzetak. Srećna ti Nova godina!

DA imaš zdravlja i DA imas sreće, DA se ostvare želje i manje i veće, DA zračiš vedrinom, a odbacis tugu, DA liniju života imaš dugu... DA ti se snovi ostvare na javi, DA lepe misli imaš u glavi, DA ti drage osobe budu deo sna i DA ti sve u Novoj godini počinje sa DA! SREĆNA NOVA!

Želim ti iz dobrog najbolje, iz lepog najlepše, puno zdravlja, uspeha i ljubavi. Neka ti svaki dan počne osmehom, traje srećom i završi lepim snovima... SREĆNA NOVA!

Lepota... Svežina... Snovi... Istina... Mašta.. Osećanja... Vera... Poverenje...
Ovo je početak Nove godine!

SREĆNA TI NOVA GODINA! Na poklon ti šaljem LJUBAV
upakovanu u ISKRENOST, sa mašnicom od LEPIh ŽELJA. Neka ti ona daje SREĆU i SIGURNOST celog života. SREĆNA NOVA GODINA ....

Tom Kruz, Anđelina Žoli, Madona, Arnold Švarceneger, Dženifer Lopez, Džordž Kluni i ja... Sve velike svetske zvezde ti žele SREĆNU NOVU GODINU!

Otvaramo knjigu. Njene stranice su prazne. Sami ćemo na njih ispisati reči. Knjiga se zove Mogućnost, a njeno prvo poglavlje − Novogodišnje veče.

Budi uvek u ratu sa svojim porocima, a u miru sa svojim susedima i bićeš bolji čovek u Novoj godini.

Nazdravimo Novoj godini kao još jednoj šansi da sve postavimo na svoje mesto.

Svaki trenutak u danu ima svoju vrednost. Jutro donosi NADU, poslepodne VERU, veče LJUBAV, a noć ODMOR. Nadam se da ćeš u svakom ovom trenutku uživati svakoga dana u 2010. SREĆNA TI NOVA!

Uz miris svih ruža, uz sva svetla sveta i sve dečije osmehe želim da Ti se svi snovi ostvare… SREĆNA NOVA 2010.

Želim ti: lepotu u januaru, ljubav u februaru, mir u martu, bezbrižnost u aprilu, zabavu u maju, uživanje od juna do novembra, sreću u decembru… Ukratko, želim ti srećnu i prelepu 2010.

Sve što je dobro, što se srećom zove nek te prati od godine nove. Sve što je loše i nemir stvara neka odnese godina stara. Sretna Nova godina!

Danas naiđoše dve dame i pitaju za tebe. Nisam im dala tvoj broj telefona nego tvoju adresu. Očekuj da ti uskoro navrate, rekoše da se zovu radost i sreća. Srećna Nova godina!

Želim da kod tebe tuga nikada ne zaluta, da na vrata tvoga srca prava ljubav zalupa. Da ti se u NOVOJ GODINI – ostvare sve želje i da ne zaboraviš prave prijatelje.

Na ekranu bele boje ne mogu stati sve želje moje ali mogu stati 24 slova NEKA TI JE SREĆNA GODINA NOVA!

Zaboravi svu tugu, muku i boli, u ovoj godini samo voli, i nedozvoli da ti želje neko kvari, u ovoj godini sve ih ostvari. Sretna Nova godina!

Ova poruka nek' ti bude pouka -živi, vrišti, razbijaj i pleši, čovek je rođjen da gubi i greši, prokockaj dane, prodivljaj noći jer jednog dana to više nećes moći!!! Srećna Nova!

Moram ti ovo priznati, mada je glupo što je preko poruke, ali ja nemam hrabrosti da ti kažem u lice, znam da ti se ovo neće svideti, veruj nije ni meni lako, ali moraćeš da saznaš istinu kad tad a i bolje da to čuješ od mene nego od nekog drugog…PRAVI DEDA MRAZ NE POSTOJI! Ipak, ja ti mogu doneti SREĆU...

Kad poslednji čas najavi ponoć, nastaće bajka najlepših snova, poljubićeš drugu umesto mene, al' ipak, srećo, SREĆNA TI NOVA!

Neka te moj poljubac dotakne putem ovih malih slova...neka te ispuni radost nova...neka ti sva sreća sveta s'ja...Srećnu godinu novu od srca želim ti ja!


Author Info (Documentation)