Čestitke za vjenčanje

čestitke za vjenčanje

Neka vas obasja svjetlost Božje ljubavi na putu života kojim ste odlučili zajedno kročiti…. i ne zaboravite, od danas život ne postaje ljepši… on vam samo pruža još dvije ruke koje će vam pomagati, i jednu glavu koja će uvijek na vas misliti…

Vaše obećanje dovelo Vas je danas do raskrsnice Vaših života do trenutka kada jedno drugom želite dati svoje najbolje strane, do trenutka kada ćete budućnost i cijeli život provesti zajedno. Zato nek vam je sa srećom i ostanite uvijek tako sretni i zaljubljeni kao što ste danas.
Čvrsto se uhvatite za ruke i krenite u svoj zajednički zivot. Ne tugujte za roditeljskim domom. Stvorite svoj. Vas će biti sretniji. Ne tugujte za svojim roditeljima. Gledajte samo jedan u drugoga; rođeni ste jedan za drugoga; uzdajte se jedan u drugoga; cijeli se život volite kako se volite danas. Neka vas na tom putu prati Božji blagoslov i donese vam puno sreće i svako dobro! Počašćeni i zahvalni za poziv na ovu divnu i nezaboravnu svadbenu svečanost.

Čestitamo vam dan vašeg vjenčanja. I mi smo sretni što ste se našli i zavoljeli. I što je vaša ljubav čvrsta kao čelik. Vidi se to na vašim licima. Ipak, kroz godine je morate čuvati kao da je od paučine. Upredati u nju međusobna ohrabrenja, pohvale, utjehe. Svakodnevno tu paučinu morate krpati razumijevanjem, tolerancijom. Samo tako ćete tu svoju ljubav, čvrstu kao čelik, donijeti do kraja svojih života. Sudeći po toplini pogleda kojima ste se gledali dok ste prilazili oltaru, sigurni smo da ćete u tome i uspjeti.

Nađite vremena jedno za drugo, radite zajedno romantične stvari i nikada se ne razdvajajte bez poljupca to Vam od srca žele….

Ljubav je uvijek otvorenih ruku. Otvorenih ruku dopuštate ljubavi da dolazi i odlazi kako želi, slobodno, jer bi ona to ionako činila. Ako pokušate zarobiti ljubav, shvatit ćete da držite samo sebe.

Bračna luka je glavna staza života u kojoj ne smijete zaboraviti radovati se sličnostim koje vas povezuju i različitostima koje vas obogaćuju. Želim vam oboje sve najbolje i neka vas sreća koju danas osjećate prati kroz cijeli život.

Sretnu plovidbu bračnom lukom uz uvijek povoljan vjetar u leđa.

Danas je poseban dan! Proslavite čaroliju vaše ljubavi i uživajte u svakom trenu budućeg zajedničkog života.

Želim da vam budući život bude savršen kao današnji dan. Neka uspomene ostanu zauvijek, a snove dijelite cijelim vašim zajedničkim putem. Sretno!

Ne želim da vam se ostvare sve želje jer onda više nećete željeti, ni svi snovi jer onda više nećete sanjati. Želim da vam se ostvari onoliko koliko je dovoljno da budete sretni.

Postoji jedan zakon fizike koji kaže da dva tijela ne mogu u isto vrijeme biti na istom mjestu. No srce ne poštuje taj zakon. Zakon srca glasi ovako: Dva srca mogu i trebaju biti u isto vrijeme na istom mjestu. Štoviše, zakon srca govori da dva srca mogu biti jedno.

Primite moj skroman darak, koji je tek kap onoga što vam želim da ostvarite zajedno.

Potraga za blagom je završena, našli ste jedno drugo.

Od danas nastupa novo stanje od srca vam čestitam vjenčanje i da vaša ljubav traje večno, živeli, srećno, srećno!

Danas kad vam se usne spoje nek nebo bude plave boje, želim da stavim svima do znanja da vam iskreno čestitam dan venčanja.

Želim vam svu sreću, para punu vreću. Da vam noći budu vrelije i puno, puno dečurlije. Da pucate od zdravlja i da pravite slavlja. Srećno venčanje.

Za ovo danas ste se borili svoju ljubav niste krili. Danas zapevaću na sav glas nek je Bog uvek uz vas i na nebu divan znak nek obeleži vaš brak. Srećno venčanje.

Skupiću najbolje trubače nek zatrube danas što jače, vašoj svadbi se radujem na muziku sve dajem. Srećno i dugovečno!

Ceo dan nek se igra i peva, nek na sve strane grmi i seva, nek gosti budu vinom zaliveni jednom se moj prijatelj ženi! Srećno!

Nek danas svečana odela i tvoja venčanica bela obeleži ovaj divan dan da vam život bude kao san. Radujem se vašem venčanju i da često budeš u drugom stanju..

Svu ljubav sveta vam želim svim svojim srcem celim, da vam bude prvi i posljednji put i da vam sija sunce i mesec žut. Srećno venčanje!

Dragi mladenci, radujemo se s vama što ste svoju ljubav upotpunili pred Bogom u sakramentu braka. Da bi vam sreća u braku bila potpunija, radujte se sličnostima koje vas povezuju i različitostima koje vas obogaćuju. Želimo vam da vam zajednički život bude protkan nesebičnom ljubavlju, a vaš novi dom bude ispunjen smijehom vesele dječice.

Neka radost ovog venčanja učini da vaša ljubav sjaji poput zvezde i hrani vaše zajedništvo radošću, zdravlje i bogastvom, kao i slađim i jačim međusobnim razumevanjem jednog prema drugom. Čestitamo vam početak zajedničkog života.

Brak je susret dva srca koja zajedno dele zadovoljstva i bol i koja pobjeđuju sve snagom svoje ljubavi. Zauvek delite ovaj prelepi život ispunjen ljubavlju. Čestitamo na venčanju.

Čestitamo i sve vam najljepše želimo. Od Boga i života dobili ste ljubav. Ali, čuvajte je! Od čega? Od svega. Jer, ljubav je nježna k'o paučina. Treba joj cvijet, pažnja, utjeha, ohrabrenje. Svaki dan. Ali, treba joj i ručak, čista košulja,strpljenje i slušanje. Svaki dan. Ljubav treba  kuću. Zapravo dom. Ali samo takav u kojem ćete nestrpljivo čekati jedan drugoga.  I, onda će ljubav živjeti toliko koliko i vas dvoje.

Najljepše želje povodom vjenčanja, sretno u novom zajedničkom životu.

Dragi naši, neka ljubav, radost i veselje budu dio Vašega zajedničkoga života.

Od danas je za Vas jedan novi početak života, provedite ga u razumijevanju, zdravlju, ljubavi, sretan Vam vjenčani dan.

Danas je Vaš dan, dan Vašega vjenčanja, neka Vaša ljubav  bude i nadalje ovakva kao danas, ljubite se, volite se i poštujte.

Život nije bajka, postoje i dobri i loši trenuci, danas dajete pečat svojoj ljubavi, neka Vam ona bude snaga u Vašem životu.

Author Info (Documentation)