Božićne čestitke

božićne čestitke

Kad anđeli upale novogodišnju svijeću, to ti ja želim zdravlje i sreću, a tisuće zvijezda kad započnu pir, znaj da ti želim svu ljubav i mir! Sretan Božić!

Polete li anđeli poput ptica,dotaknu li predivan osmijeh tvoga lica, neka ponesu poruku na krilima bijelim da tebi i obitelji najsretniji Božić želim!
Srce čoveka smišlja put, ali Bog upravlja korake njegove! Kud god kreneš ti i sve koje voliš i sve što učiniš nek ti bude blagosloveno. Hristos se rodi!

U ovo blagdanskoj večeri neka ti saonice sreće donesu najljepše želje: radost, ljubav i veselje. Neka sreća i blagoslov do tebe svrate i vječno te prate. Sretan Božić!

Neka Božićna zvijezda zasja u tvom srcu i ispuni ti sve želje, nade i snove, a osmijeh malog Isusa neka te prati i vodi cijelog života. Sretan Božić!

Rijetko kad čovjek osjeti ljubav, sreću, toplinu i potrebu za bližnjima kao na Božić. Neka taj osjećaj prati tebe i tvoje kroz cijelu godinu! Sretan Božić!

Božija milost nek vas prati, nek se dobro dobrim vrati, ovo vam je moja želja Slavi Hrista Spasitelja. Gospod neka vas svuda vodi srečan vam Božić Hristos se rodi!

Radost u srcu, u duši veselje, osmijeh na licu to su naše želje. Pored sebe da imate drage Vam ljude i da Vam ovaj Božić jako sretan bude.

Neka sa osmijehom i pjesmom započne dan, jer Isus nam je danas došao na dar. Mir i veselje neka ispune ti dom, a ljubav neka caruje u srcu tvom.

Noćas usnih divan san s mirom slavi Badnji dan. Neka ti radost kroz dom teče s mirom slavi Badnje večer. Neka ti srećom dom zablista na rođenje sina Krista.

Badnjak nek vam kuću krasi, od dusmana nek vas spasi, da vam tamjan pravi,slavlje, da vam živi pravoslavlje. MIR BOŽI HRISTO SE RODI!

Ljubav i radost, nježnost i blagost, sreća i vedrina, osmijeh i toplina, neka svega toga tebi i najmilijima ovaj Božić ima.

Kad Božić pokuca na vrata i spoje se kazaljke sata, neka ispune ti se sve želje, tugu neka otjera veselje. Sretan Božić!

U dalekom gradu u zimskoj noći Isus spasitelj otvori oči, od radosti i sreće anđeli zapališe svijeće a jedan od njih reče Sretan Božić i mnogo sreće!

Srce ispunjeno toplinom, lice ozareno vedrinom, mir i dobro doma tvoga i sve najbolje za Božić želim ti iz srca svoga!

Dok nebom lete pahulje bijele. Dok se sada poljupci i darovi dijele. Anđeli neka poruku ponesu na krilima bijelim, da ti najsretniji Božić od srca želim!

Svaka minuta sretna ti bila, svaka ti se želja ispunila. Za blagdane neka te sreća prati, ljepše želje ne mogu ti dati.

Bog veliki i svi sveci, svi dani i meseci i godine što dolaze neka vašu kuću paze. Ovo je od srca želja, slavi Hrista Spasitelja! Hristos se rodi!

U tijelu zdravlje, u duši mir, u mislima radost, u srcu mladost, a u radu uspjeh, puno sreće i lijepih snova neka tebi donese Božić i godina Nova!

Ove Božićne večeri tisuće čestitaka traže svoje putove kroz guste pahuljice snijega. Neka ova moja pronađe put do tebe i kaže ti Sretan Božić, umjesto mene!

Koliko iglica ima bor, koliko prozora ima dvor, koliko zvijezda nebom šeće toliko ljubavi i sreće neka cijeloj obitelji donese Badnje večer!

Šaljem ti stihove umotane snijegom i dobrotom, šaljem ti najljepše želje u ovoj noći okupanoj ljepotom. Sretna ti božićna noć, a radost i sreća sami će doći!

U ovo badnje veče, kad pale se prve svijeće, neka te obasja Božićna radost i mir. Saonica sreće neka te povezu ovu noć i neka ti se ostvare svi sni... Sretan ti božić!

Pun stol s nekoliko svijeća, iskrene osmjehe, miris cvijeća, mir u duši u ove blagdanske dane, sretan Božić vama svima neka svane...

Neka badnjak, sveto drvo, podari vam zdravlje prvo, da tamnjan zamiriše i veseljem kuća diše.Nek vam srećom sve zablista, za rodjenje Boga Hrista Sretan Badnji dan i Božićni blagi dan.

Da ostvariš svaki san pomogo ti badnji dan. Da u kuci novac tece, pomoglo ti badnje vece. Nek se sreca s zdravljem srodi MIR BOŽIJI HRISTOS SE RODI.

Danas je svaka misao jedna želja, želja za dom, za brata, prijatelja - za lepše sutra, za dane bolje, da kao Isus imaš snage i volje ... Neka osvetli Božić srca čistotom, ti ćovek budi, sijaj dobrotom... A dok se neko za tebe moli, ti sreću poželi, praštaj i voli. Mir Božiji, Hristos se rodi!


Author Info (Documentation)