Čestitke za rođenje djeteta

čestitke za rođenje djeteta

Dobrodošlo na svijet, biće malo, čisto i meko, a na pogled drago i sretno, život s ovakvim roditeljima prava je bajka, zato mirno rasti i uživaj u svim trenucima što ti ih život pruža.

Čestitamo na rođenju vašeg djeteta. Puno sreće, zdravlja i svega ostalog što život nudi žele vam od srca…

Od danas više niste sami, ništa nije kao prije, od danas jedna zvijezda mala s ljubavlju vas grije.
Čestitamo vam ovaj najljepši događaj u vašem životu. Znajte da ste danas dobili najveće blago koje čovjek može poželjeti. Sretno rođenje kćerkice(sinčića)!

Draga/i …neka tebi radostan bude u životu svaki dan,a po noći nek ti glavom leti samo lijepi san. Budi zdrava, pametna, lijepa i sretna beba, neka tebe uvijek čuva dragi Bog s neba.

Čestitamo vam ovaj nevjerojatni događaj. Neka Bog blagoslovi divnu bebicu koja u vaš dom unosi toplinu i radost. Čestitamo rođenje kćeri(sina).

Savršeno. Prelijepo.Usta, uši,bucmaste nožice.Stisnute ručice prijete svijetu. Vaše. Nov život nastao kao plod vaše ljubavi. Čestitamo ...

Bebe su kao san i ptičje krilo,one su kao prve tratinčice bijele.Bebe su nešto beskrajno drago i milo, njima se sve mame vesele.

Čestitamo na tom blagu koje od danas imate čast držati u naručju i volite više nego same sebe. Danas ćete shvatiti da postoji još jača ljubav i sreća od one koju ste do sada imali.

Imati dijete znači kako ni u jednom dijelu tog puta jednostavno ne možešzamisliti da ga je moguće voljeti više nego ga već voliš jer se sav topiš od ljubavi.Voliš koliko uopće ljudsko biće može voljeti, a onda zapravo shvatiš da voliš ga još i više.

Dobrodošla na svijet, divna mala djevojčice. Neka Bog blagoslovi tebe i tvoje roditelje i neka vam život ispuni samo radosnim trenucima.

Samo da kažem Zdravo novom članu obitelji. Dobio(la) je najbolje roditelje na svijetu.

Sigurna sam da će vaše dijete biti divno jer takvi su i njegovi (njeni) roditelji. Želim vam svima mnogo sreće u životu i što više smijeha u kući.

Čestitamo vam na prinovi u vašoj obitelji. Želimo da dijete unese u vaše živote još više ljubavi i radosti.

Sretna sam što će onaj dosadni kutak u vašoj sobi uskoro vidjeti puno boja i veselja. Želim vam puno zabave i uživanja u novom članu obitelji.

Obradovali smo se kad smo čuli ovu lijepu vijest. Želimo da vaš novi član obitelji bude živ i zdrav najmanje 100 godina. Pred vama je divan period roditeljstva i nadamo se da ćete u tome istinski uživati. Uskoro ćemo zajedno proslaviti ovaj veliki događaj. Sve najbolje želi vam obitelj … .

Postati roditelj je najveći događaj u životu svakog čovjeka. Drago nam je što ste i vi doživjeli tu sreću. Želimo vašem dječaku (vašoj djevojčici) svu sreću ovog svijeta. Neka bude zdrav, veseo i sretan čovjek. Uskoro ćemo zajedno proslaviti. Do tada, čestitke od svega srca!

Čestitke ponosnim roditeljima! Sretni smo zbog novog člana obitelji. Mi smo roditelji i znamo koliko sreće i radosti donosi period koji je pred vama. Uživajte u svakom trenutku!

Odluka o tome da ćeš imati dijete iznimno je važna. To znači da će tvoje srce zauvijek koračati negdje izvan vlastitog tijela. Neka snovi svih malenih budu bez straha!

Iskrene čestitke i najljepše želje povodom rođenja najljepše bebe! Želimo joj da bude pametna na mamu i lijepa na tatu! Greška, lijepa na mamu, a pametna na tatu. Ma, neka bude pametnija i ljepša i od mame i tate!

Dijete ne znači ni puno, ni malo. Ono znači sve.

Najljepši dan svakog čovjeka je rođenje njegova djeteta. U skladu s tim danom naša obitelj želi puno sreće u životu vama i vašoj bebi.

Hej, junače, stani na čas.Ti koji rodio si se noćas,mami, tati u veselje da kažem ti naše želje: Prvo, uvijek zdrav mi budi! Drugo, blag po svijetu idi! Sunce nosi u dlanovima i svoj osmijeh na usnama.

Beba nam vraća svijet koji smo izgubili – svijet čuda. Svježinu cvijeta. Pucketanje vatre. Leptira. List. Pticu. Novostvorene. Čudesne. Promatramo ih njihovim nevinim očima. I dječja radost postaje naša.

Beba koja plače upozorava vas na sljedeće:Moraš me voljeti i kada plačem. I kada te budim usred noći. I kada ti oduzimam vrijeme. I kada ti tjeram inat. I kada nešto pogriješim. I kada ti okrenem leđa. I kada odem od tebe.Ja sam tvoj/a zauvijek. I ti moja jedina. Mama. Zauvijek.

Maleni anđeo je poslan kako bi ispunio vaše živote i kuću samo lijepim trenucima blagoslovljenim njenim postojanjem.

Author Info (Documentation)