Čestitke za krštenje

čestitke za krštenje

Neka te milost i blagoslov Božiji koji danas primaš vode kroz život i štite od svakog iskušenja i nevolje. Sretno krštenje i ulazak u carstvo nebesko.

Neka se Božiji blagoslov spusti na tvoj život kao predivna svetlost koja se nikada ne gasi i koja će te uvek voditi pravim putem kroz sve tamne tunele ovog sveta. Sretno krštenje!

Neka krštenje vašeg deteta bude samo početak njegovog života okupanog Božijim blagoslovom. Sretno krštenje.

Na današnji dan otvoriće se vrata nebeskog kraljestva pred tobom. Kroz celi život, pored ljubavi i brige svojih roditelja, imaćeš zastitu i blagoslov dragog Boga. Neka ti je sretno krštenje.

Presrećni smo što smo deo jednog ovakvog veselja. Neka ti ovaj dan bude ispunjen samo lepim trenucima koje će kasnije prerasti u lepa sećanja. Srećno krštenje.

Od srca želimo dan ispunjen samo radošću i lepim trenucima. Možda se jednog dana nećeš sećati ovog dana, ali ćeš znati da si na današnji dan primio najveći blagoslov u svom životu. Sretno krštenje.

Svaki dan koji provedemo u dobrom zdravlju je blagoslov od Boga, a taj bezbrizni život pun Njegove milosti počinje sa današnjim danom i ovom svečanom ceremonijom. Srećno krštenje.

Dragim roditeljima čestitamo ovaj lepi trenutak i veselja, danas vas najmiliji dar dobija Božiji blagoslov i zaštitu kroz život. Neka je srećno krštenje.

Sretno krštenje našem najmlađem i najslađem članu porodice, neka te dragi Bog zaštiti od svakog iskušenja ovog sveta. Sretno krštenje.

Neka milost Božja koju je ovaj mali anđeo primio sakramentom krštenja, prati ga cijelog života.

Danas je Vaša beba primila milost Boga, neka živi u Božjoj vjeri i neka sreća i radost budu uz nju.

Ovo je putovanje ispunjeno nadom i vjerom, za Vas roditelje i Vaše dijete, sretno krštenje.

Jednom davno vidjeh čovjeka kako rukama poseže za zvijezdama. Mnogi su mu se smijali, ali ja nisam. Ja sam mu držao ljestve da on bude bliže svojim zvijezdama. Sretno krštenje.

Ništa ne odlazi dok te ne nauči ono što trebaš znati. Ništa ne dolazi dok ne budeš spreman za novi početak. Danas je tvoj dan, sretno ti krštenje!

Nek danas veselo pevaju ptice čestitam krštenje vaše mezimice. U ime tradicije Jovana Krstitelja nek vam se ispuni svaka želja, čestitamo!

U skladu sa tradicijom Hrišćanstva, na iskrenom putu blaženstva. Krštenje je vrlo bitan čin nek vam je živ i zdrav sin. Srećno krštenje!

Kad krenete iz vašeg doma nek se oglase crkvena zvona. Danas je jedna od svetih tajni to su znali još apostoli sjajni. U ime Hrišćanskog čina čestitke za krštenje sina.

Danas kad sunce zasja moja mala najmilija postaješ deo Hrišćanstva i Božijeg divnog carstva. Srećno krštenje!

Kad se rodi ćerka ili sin krštenje je svečani čin. Od danas će ovo lepo ime krasiti ove nežne rime. Srećno krštenje!

Tradiciju svoju sledi krštenje mnogo vredi. Ono je sveta tajna i uspomena sjajna. Roditelji dragi uz vas je Bog blagi srećno krštenje!

Istina poput ognjenog mača plač deteta nek nadjača. Krštenje je najveća radost od danas buda mladost. Srećno!

Roditelji osmeh na lice danas je krštenje vaše devojčice. Lepo ime kum će joj dati da je kroz život sreća prati. Čestitamo.

Kad ime dobije dete leptiri svuda okolo lete. Ptice pevaju na sav glas u krštenju je spas. Srećno!

Danas se nebo raduje neka cela zemlja čuje. Srećno krštenje vašeg sina stižu lepe želja sa visina!


Author Info (Documentation)