Pokloni za dan zaljubljenih

pokloni za dan zaljubljenih

Ljubavni kuponi

Ljubavni kuponi/ poklon vaučeri/ šoping vaučeri su trenutno najpopularniji oblik poklona. Možete pokloniti vaučer za masažu, ručak ili večeru u restoranu, ili pak, za dan pun zabave npr. odlazak na paintball, kuglanje, bioskop itd.

Pivska romantika

Svom dragom možete kupiti par limenki njegovog omiljenog piva i na njih staviti lepu poruku. Poput: “Volim te jer ti si moj lav!” ili ,,Naša ljubav je snažna poput jednog lava.” Naravno, to samo u slučaju ako voli Lav pivo. Ovo je istovremeno duhovit ali i pažljiv gest, zar ne? Za ostale pivske brendove, sami smislite porukice.
Lebdeće uspomene.

Buket od balona u obliku srca u kojima se nalazi poruka: Volim te!

Ljubavna lista.

Napravite listu od 100 stvari koje volite o svojoj polovini, odštampajte je i uramite. Lista može biti nežna, puna ljubavi, ili pak pomalo zavodljiva, gde ćete moći da iskažete svoje divljenje. Ako želite da se osoba oseti zaista posebno, pročitajte listu naglas.

Za ljubitelje mesa.

Za poseban sastanak, ili dan poput Svetog Valentina, možete uzeti modlice za pravljenje kolačića posebnih oblika i tako iseći suhomesnate i neke mlečne proizvode. Na primer, mogu biti u obliku srca. Koliko god sladunjavo ovo možda zvuči, verujte, izmamiće osmeh.

Sedam dana ljubavi.

Sedam dana iznenađenja, sedam dana lepih reči. Kupite ove male posudice za lekove i u njih stavite lepe poruke, jedna poruka za jedan dan u nedelji.

Večera uz sveće je uvek odična ideja.

Napravite romantičnu večeru za dvoje uz sveće i laganu muziku. Možete čak da napravite i plejlistu omiljenih pesama, onih koje oboje volite, koje vas podsećaju jedno na drugo i na vaše zajedničke uspomene.

Sertifikat za najboljeg dečka/ devojku, muža/ ženu.

Napravite sertifikat ili potvrdu gde ćete napisati sve osobine koje volite kod svog para. Možete ga uramiti i okačiti na neko vidljivo mesto.

Ko rano rani, dve sreće grabi.

Ako vaša voljena osoba ujutru odlazi kolima na posao, možete pre njenog buđenja da se iskradete iz kuće i u autu ostavite neku od omiljenih čokoladica na komandnoj tabli. Uz to, možete ostaviti i neku lepu poruku. Tako će joj jutro početi divno i znaće koliko je voljena.

Poruka u balonu.

Zaboravite na slanje poruke u flaši. Ovo je MNOGO bolje od toga!

Jedinstven poklon.

Napišite joj/mu pesmu. Važno je da dolazi iz srca i samim tim će biti jedinstvena.

Zašto te volim?

Uzmite teglicu sa poklopcem i dekorišite je kako želite. Isecite trakice od papira u boji i na svakoj od njih napišite po jednu stvar koju volite kod vašeg para. Trebaće vam više utrošenog vremena i rada, ali bar je iskreno i od srca.

Korpica sa slatkišima. 

Ako znate da vaš partner voli slatkiše (ko ih ne voli?) možete pronaći i kupiti neku prikladnu korpicu i nju napuniti najlepšim slatkišima

Šolja sa slikom i tekstom. 

Možete sami dizajnirati šolju i pokloniti je vašem partneru za Dan Zaljubljenih. Na nju možete staviti neku lepu zajedničku sliku sa tekstom koji želite. Potrudite se da to bude nešto iskreno, lepo i upečatljivo.

Dijamantski gedžeti. 

Možete odabrati i neki zanimljiv gedžet, u vidu usb-a ili miša koji će biti obložen dijamantima. Ako nemate para za prave, mogu biti i lažni :)

Poruka u boci. 

Još jedna lepa ideja za poklon za Valentinovo. Izaberite oblik boce i u nju stavite neku lepu uvijenu porukicu. Na vrhu stavite mašnicu :)

Ogrlica ili narukvica sa imenom. 

Ovo i nije tako neobičan poklon, ali ipak je drag i lep. Ugravirajte ime vašeg partnera ili neki lep tekst na narukvicu ili privezak od ogrlice i poklonite sa puno stila.

Author Info (Documentation)