Božićne sms poruke

božićne sms poruke

Na stolu praščić u ruci nožić sretan ti Božić.

Nije bozic puni stol, ni novi kaput, ni nova bol. Bozic je sreca od srece veca radost rodenja kroz tisucljeca. Na dobro vam doslo rodenje Kristovo.

Dragi moj Božiću.Kad pokucaš na moja vrata svi smo sretni jer slavimo rođendan našeg spasitelja ISUSA KRISTA.Naš dragi spasitelj je stvorio nas da mu budemo vjerni.Sada idemo svi skupa proslaviti Božić i Novu godinu.

Kad Božić i godina nova pokucaju na vrata,otvoriti se moraju ama baš sva srdašna zlata, ljubav i mir,pomirimo se s tim!

Ljubav i radost, nježnost i blagost, sreća i vedrina, osmijeh i toplina, neka svega toga tebi i najmilijima ovaj Božić ima!!!

Ide Bozic....idu dani sveti,da se bogat siromaha sjeti,da obidje zdrav bolesnoga,da veseo tjesi zalosnoga,da se sretnik s nesretnikom druzi,obracenom da se ruka pruzi,zavadjeni svi da se pomire i da LJUBAV BOZJU svijetom sire,da dostojno docekamo KRISTA i njegovi budemo doista.SRETAN BOZIC!!!

U dalekom gradu u zimskoj noći Isus spasitelj otvori oči. od radosti i sreče anđeli zapališe sviječe a jedan od njih reče Sretan Božić i mnogo sreće!!!

Kad Božić pokuca na vrata i spoje se kazaljke sata, nek' ispune ti se sve želje, tugu nek' otjera veselje...

Kada andjeli upale Bozicnu svijecu,to ti ja zelim zdravje i srecu. Tisucu zvijezda kad naprave pir to ti ja zelim ljubav i mir!!! SRETAN BOZIC!!!!

Sta da ti pozelim sto niko pozeleo nije.Badnje vece je sveto,srcu najmilije.Rodio se Isus da nas izbavi iz grehe i nek ti duh sveti useli u srce da otera tugu i podari srece,puno lepih snova i pahulje bele.Sretan bozic!

Dok zadnji badnjak gori slusaj srce sto ti zbori: Blagostanje,mir i dobrota nek vas prate celoga zivota.

Svaka minuta sretna ti bila, svaka ti se želja ispunila. Za blagdane nek te sreća prati, ljepše želje ne mogu ti dati. Sve najljepše od srca... Sretan Božić

Neka Božićna zvijezda zasja u tvom srcu i ispuni ti sve želje, nade i snove. A osmjeh malog Isusa nek te prati i vodi cijelog života! Sretan i blagoslovljen Božić!

U tijelu zdravlje, u duši mir, u mislima radost, u srcu mladost, a u radu uspjeh, puno sreće i lijepih snova nek tebi donese Božić i godina Nova!

Bog nam dolazi kao Dijete-bespomoćno i ponizno. Neka to Dijete pronađe zaklon i u tvom srcu, sretan i blagoslovljen Božić tebi i tvojoj obitelji!

Neka ti od Božićnog dana sve krene na bolje, da imaš za sve snage i volje, da ljubav ti bude kao najljepši san, želim ti sve najbolje za Božićni dan!

Nek ti miris božićnog drvca unese radost u ove dane, ja ti želim od sveg srca čestit Božić i Božićne blagdane

Neka se pred tobom otvori put, neka vjetar bude iza tvojih leđa, neka te prati samo ljubav i sreća, i neka Isus bude tvoja zaštita najveća! ***SRETAN BOŽIĆ!***


Author Info (Documentation)