Novogodišnje čestitke

novogodišnje čestitke

Mnogo sreće i lepih snova neka ti donese godina nova, a bol i tugu što vreme stvara nek odnese godina stara.

Želim ti okeane zdravlja, mora sreće i ljubavi, jezera uspeha, reke para, i nijednu kap tuge i bola.

Kada se ponočne svetiljke ugase i oglasi se Godina Nova, sa tobom biti neću ali ću biti među onima koji ti žele LJUBAV, ZDRAVLJE i SREĆU!!!

Dok čestitku čitas ovu i godinu čekas novu, iz mog srca primi želju dočekaj je u veselju. Nek ti je život pun sreće i snova i nek ti je Srećna Godina Nova.

Kad poslednji čas najavi ponoć nastaće bajka najlepših snova, poljubićeš drugu umesto mene al ipak srećo SREĆNA TI NOVA.

Šaljem vam stihove umotane snegom i dobrotom, šaljem vam najepše želje u ovoj noći okupanoj lepotom, srećna vam novogodišnja noć, a sreća i radost sami će doć

Kad sat stane usred noći, ruku tim pružit neću moći jer pisat ću poruku ovu: da ti želim srećnu Novu…

Želim da kod tebe tuga nikada ne zaluta, da na vrata tvoga srca prava ljubav zalupa. Da ti se u NOVOJ GODINI – ostvare sve želje i da ne zaboraviš prave prijatelje

Neka te moj poljubac dotakne putem ovih malih slova… neka te ispuni radost nova… neka ti sva sreća sveta sja… Srećnu godinu Novu od sveg srca želim ti ja

Sve što ti bol i mržnju stvara neka nosi godina stara, a mnogo ljubavi i sreće i lepih snova neka donese godina nova.

Želim ti mir u duši, sjaj u očima, osmeh na licu, ljubav u srcu, sreću pored sebe. Da ti svaka želja postane stvarnost a svaki pokušaj uspeh. Srećna Nova godina.

Svima koji mi nisu poslali novogodišnju čestitku želim da vam izgori jelka, Deda Mraz da se pokenja u vaš kamin, a irvasi da kresnu vašeg psa.

Obaveštavam sve voljene prijatelje koji su mi poslali čestitku za 2016, da mi se želje nisu ispunile i molim vas da mi za 2017 posaljete keš!

Mnogo sreće i lepih snova neka ti donese godina nova, a bol i tugu što vreme stvara nek odnese godina stara.

Želim ti mir u duši, sjaj u očima, osmeh na licu, ljubav u srcu, sreću pored sebe. Da ti svaka želja postane stvarnost, a svaki pokušaj uspeh. Srećna Nova godina.

Upravo sam na vaš žiro račun broj 2017 uplatila 365 dana zdravlja, sreće i ljubavi. Puno radosti pri trošenju. Srećna Nova godina.

Ako budeš videla čoveka u crvenom kako te trpa u vreću nemoj se uplašiti, to samo Deda Mraz ispunjava moju Novogodišnju želju!

Puno radosti, osmeha i veselja i nek ti se ostvari svaka želja, da ti osmeh nikad ne napusti lice. To nisu sve želje tvoje drugarice. Koliko je želja na ovoj listi ne bi stalo, zato jednostavno srecna 2017. srce moje malo.

Na ekranu bele boje ne mogu stati sve želje moje ali mogu stati 24 slova NEKA TI JE SREĆNA GODINA NOVA!

Zaboravi svu tugu, muku i boli, u ovoj godini samo voli, i ne dozvoli da ti želje neko kvari, u ovoj godini sve ih ostvari. Srećna Nova godina!

Moram ti ovo priznati, mada je glupo što je preko poruke, ali ja nemam hrabrosti da ti kažem u lice, znam da ti se ovo neće svideti, veruj nije ni meni lako, ali moraćeš da saznaš istinu kad tad a i bolje da to čuješ od mene nego od nekog drugog… PRAVI DEDA MRAZ NE POSTOJI!

Danas naiđoše dve dame i pitaju za tebe. Nisam im dala tvoj broj telefona nego tvoju adresu. Očekuj da ti uskoro navrate, rekoše da se zovu radost i sreća. Srećna Nova godina!

Pogledaj na kalendar prolaze dani, a meni se čini da je isto ko lani. Nije isto godina je nova pa neka ti donese bezbroj bezbrižnih snova.

U ovim sitnim satima kad 2017 stoji pred vratima i sve zadnje minute broje sa Vama su misli moje. Puno sreće ljubavi i mira od sveg srca srećna nova svima!

Sve što je dobro, što se srećom zove nek te prati od godine nove. Sve što je loše i nemir stvara neka odnese godina stara. Srećna Nova godina!

Dok čitaš poruku ovu i čekaš godinu Novu, iz mog srca primi želju, dočekaj je u veselju. Nek ti je život pun sreće i snova, nek ti je srećna godina Nova.

Sve tvoje nevolje, patnje, borbe i slabosti ostavi za sobom. Počni od ovog sekunda da misliš na bolje, život je kratak ne boj se nikoga, budi hrabar i voli, jer vredimo onoliko koliko znamo voleti. Od sveg srca ti želim sve najbolje u Novoj godini!

Neka ti život samo lepe stvari donese, duša večno ostane nežna i mlada, sve što poželiš neka bude tvoje, a suze da pustiš samo od sreće. Srećna ti Nova godina!

Svaka godina Nova dobra je fora, dobiješ brdo poklona tek da ne budeš dokona, a ja ću ti pokloniti sve ono što ćeš ti poželeti.

Tvoja leva noga je Božić, a desna Nova godina, e zato svratiću izmedju praznika!

Nova Godina je pravo vreme da istražiš nove horizonte i ostvariš neke snove, da otkriješ snagu i veru u sebi, da se raduješ malim stvarima i pripremiš se za nove izazove. Mnogo sreće u novoj 2017.

Živi život punim plućima i uživaj u svakom trenutku. Srećna Nova Godina!

Želim ti okeane ljubavi, mora zdravlja i sreće, jezera uspeha, reke novca − i nijednu kap tuge i bola. Srećna Nova Godina!

Primi moj jednostavan poklon od LJUBAVI, umotan ISKRENOŠĆU, vezan sa PAŽNJOM i zapečaćen BLAGOSLOVOM, da te čini srećnom i sigurnom do kraja života. Srećna Nova Godina ljubavi.

U ponoć kada kazaljke se sklope, pomisli nešto lepo, što žeilliš da je samo tvoje, jer možda se kraj tebe stvorim i kažem ti VOLIM TE najdraže moje!

Želim da ti se ove godine ostvari sve što si ikada želela u životu. Srećna Nova Godina!

Želim ti da ti nova godina bude lepa, romantična i ispunjena srećom kao i prošla. Nadam se da će naša ljubav rasti iz dana u dan i ojačati još više. Želim ti puno ljubavi i uspeha :-*

Kad poslednji tren najavi ponoć, nestaće bajka najlepših snova. Poljubićeš drugu umesto mene, ali ipak, anđele, Srećna ti Nova!

Sreću i zdravlje traži od Boga. Ljubav i poštovanje traži od prijatelja… A sve ostalo ima kod Kineza.

Želim ti mnogo ljubavi, sreće, zdravlja, zajebancije, uzajamne tolerancije, sex bez reklamacije i što manje sekiracije u 2017.

Nova Godina je otkazana i to tvojom krivicom! Rekla si Deda Mrazu da si ove godine imala savršen seksualni život i čovek je umro od smeha.

Za Novu godinu ti želim: dobar početak za januar, mir za februar, sreću za mart, ljubav za april, puno zabave u maju, radost od juna do novembra, uživanje za decembar.

Želim da ti Nova Godina donese mnogo razloga za osmeh. Srećna 2017.

Opušten um, mirna duša. Veseo duh, zdravo telo. Srce ispunjeno ljubavlju. Sve ovo ti želim u Novoj 2017. godini.

Nadam se da će 2017-ta doneti mnogo ljubavi i topline tebi i tvojima. Srećna Nova Godina!

Želim ti fenomenalnu, prosperitetnu, blaženu, neverovatnu i izuzetno srećnu novu godinu.

Dočekajmo ovu Novu Godinu sa osmehom na licu i nadom u srcu. Želim ti srećnu Novu Godinu.

Neka ti ova godina donese 365 dana radosti i uživanja. Srećna Nova Godina!

Želim ti da u novoj godini zaboraviš svu tugu i pamtiš samo lepe stvari. Srećna ti Nova Godina!

Nova godina donosi nove želje i težnje. Želim ti da ti se sve i ostvare.

Neka ti 2017-ta donese sve što zaslužuješ i neka ti se ostvari sve što poželiš. Puno sreće u novoj 2017-toj.

Neka sva sreća sveta pripadne tebi, neka ti ljubav bude uzvraćena u istoj meri, neka sve što je lepo bude tvoje, to iskreno želi srce moje. Srećna Nova Godina!

Sve što je dobro, što se srećom zove – neka te prati od godine nove. A sve što je loše i nemir ti stvara – neka odnese godina stara.

Dok poruku čitaš ovu i godinu čekaš novu, iz mog srca primi želju – dočekaj je u veselju. Srećna nova godina.

Nek ti život bude pun sreće i snova i nek ti je srećna godina nova.

Sve ono ružno što ti u knjizi života piše, neka se na današnji dan izbriše. A sve lepo što ti se sniva, neka ti se od ove godine zbiva. Srećna Nova!

Želim ti da sreća sa tobom korača, da te prati ljubav od kamena jača, da te ljudi vole, poštuju i cene i u novoj 2017. ne znaš za probleme.

Poleteli anđeli poput ptica, da dotaknu osmeh tvoga lica. Donose ti poruku na krilima belim, da ti u Novoj sve najbolje želim.

Šta da ti poklonim za Novu Godinu? Auto, novac, prijateljstvo? Za prve dve želje obrati se Deda Mrazu, a prijateljstvo ću ti pokloniti JA!

Prijatelji su kao zvezde. Ne vidiš ih uvek, ali znaš da su uvek tu negde… Srećnu Novu Godinu želi ti tvoja najbolja drugarica!

Želim da kod tebe tuga nikada ne zaluta, da na vrata tvoga srca prava ljubav zalupa. Da ti se u Novoj Godini ostvare sve želje i da ne zaboraviš prave prijatelje.


Author Info (Documentation)