Čestitke za Vaskrs

čestitke za Vaskrs

Tamjan miriše i gori sveća, nek vašu kuću ispuni sreća, a dušu nek ti ispuni vera, primi u srce Hrista spasitelja. Hristos voskrese, radost donese.

Nedeljno jutro kad zablista, radosno dočekajte vaskrslog HRISTA, jer on pobedi smrt i uvede nas u rajski vrt. HRISTOS VASKRSE!

U plamenu praznika dok se iskrene želje roje, Bog nek blagoslovi i sačuva tebe i sve tvoje. U tvom domu, zdravlja nek donese,NA ZDRAVLjE VASKRS, HRISTOS VOSKRESE!

Svaki je kraj početak novi, nek ti se ostvare sve želje i snovi. Neka ti od sreće duša zablista srećan ti praznik vaskrsenja Hrista.

U proljeće rano kad se priroda budi, zbog dana jednog srećniji su ljudi. Na licu se vide znakovi sreće, Isus je došao, napustit nas neće. Srećan Uskrs!

Bog veliki i svi sveci, i svi dani i meseci i godine što dolaze, neka vašu kuću paze! Ovo je od srca želja, slavi HRISTA SPASITELJA! Srećan Uskrs!!!

Dobar dan vama svima, sto u ovoj kući ima, da ste živi i zdravi da se uvek Uskrs slavi. HRISTOS VASKRSE!

Nek u hramu bića tvoga, Vaskrsli se Gospod javi. Da te štiti, čuva, brani, s puno paznje i ljubavi. HRISTOS VASKRESE!

Na livadi crkva stara, zvono s zvonom razgovara. Svanuo je dan spasenja, dan Hristovog Vaskrsenja. HRISTOS VASKRESE!

Trci zeko preko brda i dola, jer zna da tebe poljubiti mora… Ostavio zeko mrkvu i kupus da tebi pozeli SRETAN VASKRS!!!

Dok vaskrsnje lomis jaje neka mir tvojom dusom vlada, nek ti Hristos snage daje, da zlo dobro nikad ne nadvlada. HRISTOS VASKRSE!

Nek svetlost vaskrsa obasja vas i da vam Hristos podari spas, da trud i strpljenje donesu plod i da svima budete najblizi rod. HRISTOS VASKRSE!!!

Neka ti radost uskrsnuca vrati veru u zivot, neka nestane zlo a prevlada dobro, neka ti ljubav bude oslonac, a sreca vecni pratilac! HRISTOS VASKRESE !!!

Vaskrs je dan sveti, da se bogat siromaha seti, da obiđu zdravi bolesnoga, da veseli teše žalosnoga, da sretnik s nesretnikom druži, odbačenom da se ruka pruži. Da se ljubav na ljubav uzvrati, da vernoga božja milost prati. Nek od zvona sva se zemlja trese, Hristos Vaskrese, neka vam svaku blagost od boga donese.

Nije Vaskrs čestitka ni darovi skupi, već nešto što ne može da se kupi. To je molitva i blagost od boga, da svako još više voli prijatelja svoga. Hristos Vaskrese !!! SREĆAN PRAZNIK TEBI I TVOJOJ PORODICI!

U zoru su i anđeli zapevali, sretno uskrs dočekali, tako srećan i Vama bio i sve ukućane blagoslovio. Hristos Voskrese!

Nije Vaskrs čestitka ni darovi skupi, već nešto što ne može da se kupi. To je molitva i blagost od boga, da svako još više voli prijatelja svoga. Hristos Vaskrese !!! SREĆAN PRAZNIK TEBI I TVOJOJ PORODICI!

Iskrene se želje roje... Bog neka blagoslovi i čuva tebe i sve tvoje, tvome domu sve dobro donese, SREĆAN USKRS - HRISTOS VASKRESE !

Radost tvom srcu, u duši veselje, osmeh na tvom licu to su moje želje, kraj sebe da imaš drage ljude i ovaj uskrs da ti sretan bude. HRISTOS VOSKRESE.


Author Info (Documentation)